Credite rapide in lei : Diferenta dintre finantarile nebancare si cele bancare.

05:17

Creditare in lei.


Leul este cel mai important atunci cand vrei sa accesezi un "imprumut rapid" mai ales daca alegi sa-l opti de la institutiile nebancare. Majoritatea IFN -urilor acorda credite  doar in moneda nationala deoarece sumele de de bai nu depasesc 5000 ron.

 Te intrebi care sunt cele mai buna imprumuturi  pentru tine si familia ta?

Daca eu vreau sa iau o finantare, cu siguranta as opta pentru o creditare in lei. Moneda nationala devine cea mai desa folosita cand facem un credit . Pe piata din aceasta tara sunt 2 metode prin care poti lua finantarea dorita, poti accesa imprumuturi nebancare sau credite bancare.

Aceste doua, sa le spune amandorura banci, sunt foarte diferite intre ele. Prima diferenta este ca cele nebancare practica o dobanda dupa bunul plac, acorda finantare si restantierilor din biroul de credite, acorda finantarea in 24 ore de la solicitarea creditului.

Cele bancare sunt mai stricte dar au o dobanda foarte mica in comparatie cu ifn-urile. Si acestea acorda finantarea in 24 h. Creditarea este mai greoaie aici deoarece stim cu toti cum sunt bancile mari din Romania, au o politica mai stricta decat era in 2008.

Concluzia este in todeauna bancile vor avea castig pentru creditarea pentru nevoi personale in fata Ifn-urilor.

Imprumuturi Similare

Previous
Next Post »